Select High School Iso-Britanniassa

Suunnittele oma vaihtovuotesi

Valitsemalla Select High School -ohjelmamme Iso-Britanniassa saat taatusti unelmiesi vaihtovuoden!

Vaihtovuotesi Iso-Britanniassa on kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Select-ohjelmassa voit valita toiveitasi ja tavoitteitasi parhaiten vastaavan koulun. Haluat ehkä mieluiten opiskella Brightonin tai Lontoon kaltaisessa suositussa kaupungissa. Tai ikivanhassa boarding schoolissa, jossa pääset kokemaan peribrittiläisen elämyksen. Tai ehkä haluat harrastaa urheilua kuten jalkapalloa tai osallistua näytelmä- tai taidekursseille.

Tutustu Iso-Britanniassa tarjoamiimme kouluihin ja valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva. Tarjoamme vaihto-oppilaille erinomaisen valikoiman high schooleja eri puolilla Iso-Britanniaa. Suuri julkinen koulu, arvostettu yksityiskoulu tai jopa boarding school, jossa asut kampuksella koulukavereidesi kanssa. Löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Ohjelman tiedot

Ikävaatimus: 14–18 vuotta

Lähtöaika: Elokuu tai tammikuu

Kielivaatimukset: Perustaidot englannin kielessä

Englannin kielen testi: Ei

Viisumi: Yli 6 kk ohjelmiin kyllä

Soft Landing Camp: Kyllä, Lontoossa

Koulupäivät: Tavallisesti klo 8.30–15.30

Oppiaineet: Sekä pakollisia että valinnaisia aineita

Matkat: Järjestö tarjoaa lisämaksullisia matkoja, myös koulun kautta voi olla mahdollista päästä matkoille

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Ota kaikki irti vaihtovuodestasi

Sen lisäksi, että voit valita mieleisesi koulun ja kaupungin, Iso-Britannian Select High School -ohjelmamme tarjoaa monia muita etuja!

  • Voit lähteä koko lukuvuodeksi, toisin kuin Classic-ohjelmassa
  • Kun sinut on hyväksytty kouluun, tiedät tarkalleen, missä tulet asumaan ja opiskelemaan, ja voit suunnitella vaihto-oppilasjaksoasi!
  • Tukenasi on maailmanlaajuinen One Team Across the Globe -tiimimmme. Kollegamme Iso-Britanniassa huolehtivat sinusta ja valvovat isäntäperhettäsi tai boarding school -oleskeluasi koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.
  • Sinulla on mahdollisuus jäädä opiskelemaan useammaksi vuodeksi, valmistua ja edetä helposti yliopistoon.
  • Valittavanasi on työelämään tutustuttavia kursseja, kuten muoti ja musiikkiteknologia.

Iso-Britannian Select-ohjelmassa tutustut paikalliseen kulttuuriin, kehität kielitaitoasi ja koet unohtumattomia kokemuksia aivan kuin Classic-ohjelmassakin mutta saat lisäksi paljon enemmän, sillä voit valita mieleisesi koulun.

Educatius English Prep Camp

Vaihto-oppilasvuosi on jännittävä ja usein elämää mullistava seikkailu. On täysin luonnollista hieman jännittää vaihtovuotta. Uudet tilanteet ulkomailla, joista pitäisi vielä selvitä uudella kielellä – totta kai saa jännittää! Hyvä tapa valmistautua koitosta varten on treenata englantia niin paljon kuin mahdollista.

Vaihto-oppilaiden kokemuksia Iso-Britanniasta

Veera Brightonissa, Iso-Britannia

Vaihto-oppilas ja Brittiläinen Ruoka

Lue lisää

Veera Brightonissa, Iso-Britannia

Juhlapyhät Iso-Britanniassa

Lue lisää
Aloita suunnittelu