Maksuton espanjan kielen verkkokurssi

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut vaihto-oppilasjaksoasi varten Espanjassa, kuuluu kaikille syyslukukaudella lähteville oppilaille kymmmenen viikon mittainen valmistava espanjan kielen verkkokurssi ohjelmaamme.

Kurssilla pääset harjoittelemaan espanjan kielen ymmärtämistä ja puhumista. Tapaat myös muita Espanjaan lähteviä vaihto-oppilaita. Jotkut heistä saatat jopa tavata vaihtovuotesi aikana Soft Landing Campilla tai lopullisessa määränpäässäsi!

Kielikurssin sisällöstä

Kurssi järjestetään kerran viikossa Zoomin kautta, jolloin käydään läpi kieliopin alkeita ja perussanastoa, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut visailuihin ja peleihin muiden vaihto-oppilaiden kanssa. Kurssi järjestetään 7-12 oppilaan pienryhmissä A1-C1 tasolla. Ennen kurssia jokainen oppilas tekee tasokokeen, jotta kurssin taso vastaa oppilaan taitoja.

Kommunikaatiotaitosi espanjan kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana, ja saat lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Kesto

Oppitunnit järjestetään kerran viikossa, kymmenen viikon ajan.

Ota yhteyttä tänään!

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

Angelina Santa Pola, Espanja

”Espanjalaiset ovat suorapuheisia, mutta samalla vilpittömimpiä tapaamiani ihmisiä. Siksi olikin erittäin helppoa tutustua espanjalaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin.”

Elin, Soft Landing Campilla Barcelonassa

“Minulla on ollut niin hauskaa! Olen saanut tutustua moniin ihaniin ihmisiin.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Soft Landing Camp Barcelonassa

Ennen kuin valmentava kielikurssi alkaa, pääset tutustumaan viehättävään Barcelonaan suositulla Soft Landing Campillämme. Yhdessä tulevien luokkakaveriesi kanssa opit tuntemaan Barcelonaa ja samalla muita valmentavalle kurssille osallistuvia vaihto-oppilaita.

Aloita suunnittelu