Matkat Australiassa

Australia on suurenmoinen ja upea maa. Täällä vietetty vaihtovuosi on mahtava tilaisuus tutustua paremmin tähän kauniiseen maahan ja oppia lisää sen kiehtovasta historiasta. Vieläpä yhdessä muiden vaihto-oppilaiden kanssa, jotka hekin ovat Down Under -seikkailullaan.

Tarjoamme useita hauskoja matkoja, joille voit osallistua vaihtovuotesi aikana. Miltä kuulostaisi käynti Isolla valliriutalla tai kuuluisalla Outbackilla?

Tutustu matkavalikoimaamme ja kysy rohkeasti lisää!

banner-img

Tutkimusretki Outbackilla

Miltä kuulostaisi matka Keski-Australiaan, missä näet lumoavan Kings Canyonin ja viehättävän Alice Springsin pikkukaupungin?

Perehdymme paikallisten heimojen historiaan ja Uluru- eli Ayers Rock -kalliomuodostuman alueen pyhiin seremonioihin. Samalla käymme katsomassa lähistöllä sijaitsevaa Katatjuta-vuorijonoa.

Tällä viisipäiväisellä matkalla näet Australian kuuluisan Outbackin nähtävyyksiä ja vietät aikaa toisten vaihto-oppilaiden ja kokeneiden oppaiden kanssa. Tutustumme kiehtovaan, kauniiseen ja rauhaisaan osaan Australiaa viettäen siellä unohtumattomia hetkiä.

banner-img

Cairns – portti Isolle valliriutalle

Et voi viettää lukukautta tai -vuotta Australiassa kokeilematta snorklaamista Isolla valliriutalla!

Lähde mukaan upealle matkalle aurinkoisen Queenslandin pohjoisosassa sijaitsevaan Cairnsiin. Neljän päivän aikana tutustumme tähän upeaan Australian osaan uimalla vesiputouksissa, sukeltamalla Ison valliriutan turkoosiin veteen ja vierailemalla hauskoissa paikoissa, kuten Cairnsin akvaariossa, Crater Laken kansallispuistossa ja Kurandan kylässä.

Tätä mahtavaa matkaa et voi jättää väliin!

banner-img

Seikkailu Pohjoisterritoriossa

Näe upean Pohjoisterritorion parhaat nähtävyydet!

Yhdessä tutustumme muun muassa pääkaupunki Darwiniin, uskomattoman kauniiseen Kakadun kansallispuistoon, viehättävään Alice Springsiin sekä vaikuttavaan Uluru-kalliomuodostumaan, joka tunnetaan myös nimellä Ayers Rock.

Pääset katsomaan suistokrokotiileja, risteilemään majesteettisessa Katherine Gorge -kanjonissa ja patikoimaan Ulurulla – tämä 10-päiväinen matka tutustuttaa sinut Australian ainutlaatuiseen osaan.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Aloita suunnittelu