Mesa Public Schools

Mesa Public School Districtin high schoolit tarjoavat monipuolisen opintovalikoiman, johon kuuluu biotekniikan oppitunteja, STEM-opintoja, innovatiivinen tietokonepohjainen etäopiskelukurssi ja arvostettu International Baccalaureate -opetusohjelma.

TILAT
Piirin koulujen kauniilla kampuksilla on äskettäin kunnostetut painonnostosalit, urheilustadionit, juoksuradat, urheilukentät, modernisoidut luokkahuoneet ja laboratorioluokat.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Piirin high schoolit ovat voittaneet useita mestaruuksia tyttöjen maastojuoksussa, yleisurheilussa, tenniksessä, softballissa ja koripallossa sekä poikien painissa, golfissa ja jalkapallossa. Sports Illustrated on valinnut yhden high schooleista Yhdysvaltojen 25 parhaan high school -urheilulinjan joukkoon.
Osavaltion säädökset sallivat vuosiluokkien 9–11 kansainvälisten oppilaiden osallistumisen junior varsity -tason urheilujoukkueisiin.
Piirin kouluissa on monia erinomaisia kuva- ja esittävän taiteen linjoja luovasta ilmaisusta kiinnostuneille oppilaille.

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET
Mesa Public School Districtin koulut ovat saaneet Siemens Foundationin Top Advanced Placement Programs -tunnustuksen ja U.S. News & World Reportin Silver Medal School -tunnustuksen.

ALUE
Mesa sijaitsee 30 kilometrin päässä Arizonan pääkaupungista Phoenixista. Sen asukkaat nauttivat monenlaisista puistoista, urheilutiloista, uima-altaista, golfkursseista, erilaisista tapahtumista, festivaaleista sekä tasokkaista kaupoista ja ravintoloista. Mesa on suosittu matkakohde baseballfanien keskuudessa, koska siellä järjestetään Chicago Cubs’ Spring Training Camp.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Yli 25 AP-kurssia piirin eri kouluissa
• Palkittu yhteiskunnallisesta toiminnasta
• International Baccalaureate -opetusohjelma

Tiedot

 • Ikä:
 • 15 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Valokuvaus, Lasitaide, Keramiikka, Näytteleminen, Teatteri, Taide, Digitaalinen taide ja muotoilu, Piirtäminen, Korut, Maalaaminen, Kuvanveisto, Teatteri - teatteritekniikka, Pelisuunnittelu, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Kuvataide - piirtäminen, Kuvataide - 3D-suunnittelu, Taidehistoria
 • Oppiaineet
 • Ympäristötiede, Kemia, Psykologia, Journalismi, Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kiinan kieli ja kulttuuri, Hallinto ja politiikka, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Brittiläinen kirjallisuus, Euroopan historia, Ranskan kieli ja kulttuuri, Saksan kieli ja kulttuuri, Ihmismaantiede, Makrotaloustiede, Mikrotaloustiede, Fysiikka C, Fysiikka 2, Espanjan kieli ja kulttuuri, Espanjan kirjallisuus ja kulttuuri, Yhdysvaltain historia, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Vuosikirja, Yhteiskuntaoppi, Tilastotiede, Seminaari, Tutkimus, Tietojenkäsittelytiede A, Fysiikka C: mekaniikka, Maailmanhistoria
 • Kerhot
 • Animekerho, Taidekerho, Shakkikerho, Ympäristö, Muotikerho, Junior State of America, Malli-YK-kokous, National Honor Society, Espanjalainen kerho, Thespian Society, Kirjoittamiskerho, Akateeminen kymmenottelu, Biotekniikkakerho, Kokkikerho, Distributive Educations Clubs of America (DECA), Ympäristötiedekerho, Future Business Leaders of America (FBLA), Saksankielinen kerho, Future Health Professionals (HOSA), Interact-klubi, Elokuvakerho, Huispauskerho, Runous, Puhe ja väittely, Swing, Nuoret demokraatit, Nuoret republikaanit
 • Kurssit
 • Ympäristötiede, Kemia, Psykologia, Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kiinan kieli ja kulttuuri, Hallinto ja politiikka, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Brittiläinen kirjallisuus, Euroopan historia, Ranskan kieli ja kulttuuri, Saksan kieli ja kulttuuri, Ihmismaantiede, Makrotaloustiede, Mikrotaloustiede, Fysiikka C, Fysiikka 2, Espanjan kieli ja kulttuuri, Espanjan kirjallisuus ja kulttuuri, Yhdysvaltain historia, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Tilastotiede, Musiikinteoria, Seminaari, Tutkimus, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Tietojenkäsittelytiede A, Fysiikka C: mekaniikka, Maailmanhistoria, Kuvataide - piirtäminen, Kuvataide - 3D-suunnittelu, Taidehistoria
 • Urheilulajit
 • Jalkapallo, Golf, Koripallo, Baseball, Tennis, Cheerleading, Softball, Lentopallo, Yleisurheilu, Paini, Maastojuoksu, Uinti ja sukellus, Sulkapallo, Fitness, E-urheilu
 • Kielet
 • Kiinan kieli, Espanjan kieli, Espanjaa espanjankielisille, Ranskan kieli, Saksan kieli
 • Pituus
 • Spring Year, Fall Year, Spring Semester, Fall Semester

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu