banner-img

New Brunswick French International Student Program

New Brunswick French International Student Programiin ovat tervetulleita 12–18-vuotiaat oppilaat. Opetus järjestetään ranskan kielellä englannin oppitunteja lukuun ottamatta. Koulujen henkilökunta tarjoaa oppilaille tukea, olipa heidän kielitaitonsa sitten perustasolla tai erinomainen. Kouluissa voi opiskella koko lukuvuoden tai yhden lukukauden, ja opinnoista on mahdollista saada tutkintotodistus.
Koulut tarjoavat lämminhenkisen, turvallisen ja terveen ympäristön, jossa jokainen oppilas otetaan avosylin vastaan ja hyväksytään perheenjäseneksi. Alueen elämäntyyli, harrastusmahdollisuudet ja sijainti ovat erinomaiset.
Tarjoamme myös syventymislinjoja oppilaille, jotka ovat erityisen lahjakkaita kuvataiteissa, urheilussa tai luonnontieteissä ja tekniikassa.

TILAT
New Brunswick French International Student Programin koulut on äskettäin kunnostettu, ja käyttöön on otettu ensimmäisten joukossa huipputekniikkaa, kuten interaktiiviset esitystaulut lähes jokaisessa luokkahuoneessa. Oppilailla on käytettävissään myös auditorioita, urheiluhalleja ja urheilukenttiä.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Tasokkaalla urheilulinjalla on monia erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja tytöille ja pojille, ja ne järjestetään joko koulun tiloissa tai paikallisissa urheilutiloissa. Koulupiirin joukkueet ovat voittaneet provinssitason mestaruuksia jalkapallossa, lentopallossa ja jääkiekossa.
Koulujen lajitarjonnan lisäksi New Brunswickissä voi harrastaa taitoluistelua kilpatasolla, hiihtoa, lumilautailua ja kiipeilyä.
Oppilaat voivat liittyä useisiin musikaali- ja tanssiryhmiin, jotka esittävät laajamittaisen produktion vuosittaisilla provinssitason nuorisoteatterifestivaaleilla. Paikalliset asukkaat ja yritykset antavat arvokkaan panoksensa opetukseen ohjaamalla oppilaita luomaan yrittäjähenkeä. 9. luokan kuvataidetunneilla perustettiin myös taidelasiesineitä valmistava mikroyritys, joka edisti ranskalaista kulttuuria ja vaahterasokeriteollisuutta alueella vuonna 2014 järjestetyn kansainvälisen Acadian World Congress -tapahtuman aikana.
Oppisuunnitelman ulkopuoliseen harrastustoimintaan kuuluu kuorolaulua ja tanssia sekä teatteriseurue ja improvisaatioryhmä, jotka esiintyvät provinssitasolla.

ALUE
Piirin koulut sijaitsevat eri puolilla New Brunswickiä aina pienistä paikkakunnista suurempiin kaupunkeihin. Jotkin paikkakunnista ovat ranskankielisiä, toiset kaksikielisiä. New Brunswick on Kanadan ainoa virallisesti kaksikielinen provinssi. Sillä on kaunis rannikko, ja sitä halkoo Appalakkien vuoristo.

banner-img

Tiedot

 • Ikä:
 • 13 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Metalli- ja puuteknologia, Musiikkiteatteri, Taide, Teatterituotanto, Teatteri, Improvisointi, Kuvataide, Kuvataide
 • Oppiaineet
 • Englannin kieli, Astronomia, Laki, Yhteiskuntaoppi, Politiikan tutkimus, Luonnontieteet, Teknologia, Metsätalous, Ruoanlaittotaide, Robotiikka
 • Urheilulajit
 • Sulkapallo, Yleisurheilu, Hockey, Jalkapallo, Lentopallo, Lumilautailu, Golf, Koripallo, Rugby, Uinti, Softball, Jääkiekko, Tennis, Judo, Baseball, Curling, Paini, Voimistelu
 • Kielet
 • Espanjan kieli, Ranskan kieli, French Immersion
 • Pituus
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu