banner-img

Rochester Independent College

Tunnin automatkan ja alle 40 minuutin junamatkan päässä Lontoon keskustasta sijaitseva Rochester Independent College (RIC) on 16–19-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu yksityinen boarding school. Koulun opetuksessa yhdistyvät akateemisuus ja luovuus. RIC on erinomainen sixth form college, jonka innostava opintovalikoima sisältää noin 40 A Level -kurssia. Ryhmäkoot ovat pieniä, oppilaat eivät käytä koulupukua ja kutsuvat opettajia etunimeltä. Rochester Independent Collegen tavoite on antaa tasokasta opetusta vireässä, kannustavassa ja muodollisuuksista vapaassa ilmapiirissä tarpeetonta painetta välttäen. Koulu tukee lääketieteellisiin oppilaitoksiin hakevia oppilaitaan, ja viime vuonna kuusi sen oppilaista pääsi Oxfordin, kaksi Exeterin, kaksi Bristolin ja yksi University College Londonin yliopistoon.

TILAT
Koululla on ainutlaatuinen urbaani kampus. Vanhan kaupunginosan keskellä sijaitseva historiallisesti merkittävä paikka suojeltuine rakennuksineen ja palkittuine puutarhoineen on aivan erityinen paikka asua, opiskella ja työskennellä. Koulun ylpeydenaiheita ovat digitaalisen median linja (musiikkiteknologia, mediatutkimus, elokuvaopinnot ja graafinen suunnittelu), jolla on käytössä viimeisimmät Applen tietokoneet, sekä 100-paikkainen auditorio, kuntosali ja urheilukenttä.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Koulun oppilaat voivat nauttia runsaasta urheilu- ja kerhotarjonnasta. Koulu tarjoaa maukkaita aterioita ja auttaa oppilaita suunnittelemaan omia tapahtumia, juhlia ja innovatiivisia retkiä. Musiikki, taide, elokuvat ja teatteri muodostavat luovan ilmapiirin. Kaikki ei-akateemiset aktiviteetit ovat vapaaehtoisia, ja oppilaat voivat osallistua niihin oman mielenkiintonsa mukaan. Tällaisia ovat esimerkiksi elokuvat, keilailu, peli-illat, trampoliinihyppely, jalkapallo, uinti ja kuntoilu. Koulu tekee säännöllisesti retkiä Lontooseen, Bathiin, Stratford-upon-Avoniin ja Margateen.

ASUNTOLA JA OPISKELIJAELÄMÄ
Opiskelija-asuntola sijaitsee koulun kampuksella, joten opetustiloista asunnolle on kävelymatka. Asuntolassa on valvoja, mikä luo turvallisen ilmapiirin. Asuntolassa on yhden ja kahden hengen huoneita (joista useimmissa on oma kylpyhuone), yhteisiä tiloja ja opiskelualueita. Kaikki oppilaat saavat vapaasti käyttää koulun urheilukenttää, kuntosalia, elokuvateatteria, taideluokkia ja upeaa puutarhaa. Koulussa oppilaat, joiden äidinkieli ei ole englanti, voivat osallistua loistavaan IELTS-ohjelmaan sekä erinomaiseen englannin kielen, matematiikan, luonnontieteiden ja elokuvatutkimuksen opetukseen.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Kaunis sijainti ja vain lyhyt junamatka Lontooseen
• Erinomainen elokuvan, musiikkiteknologian ja esittävän taiteen opetus
• Ainutlaatuinen muodollisuuksista vapaa ilmapiiri, jossa oppilaita kohdellaan nuorina aikuina
• Jatkuvasti yksi maan parhaaksi

Tiedot

 • Ikä:
 • 16 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Taide, Keramiikka, Elokuva, Tekstiilityö, Graafinen suunnittelu, Taidehistoria, Valokuvaus, Teatteri
 • Oppiaineet
 • Biologia, Bisnes, Kemia, Sivilisaatio, Tietojenkäsittelytiede, Taloustiede, Matematiikka - syventävä, Maantiede, Hallinto ja politiikka, Historia, Matematiikka, Mediatutkimus, Filosofia, Fysiikka, Psykologia, Uskontotiede, Sosiologia, Liikunta, Tilastotiede, Kirjanpito, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Matematiikka, Global studies
 • Kerhot
 • Band and color guard
 • Urheilulajit
 • Jalkapallo, Voimistelu, Uinti
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Saksan kieli, Espanjan kieli, Kiinan kieli, Venäjän kieli, Turkin kieli, Italian kieli
 • Pituus
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu