Bexhill College

Bexhill College sijaitsee loistavalla paikalla kauniin luonnon ja meren läheisyydessä, vain lyhyen matkan päässä Eastbournen ja Hastingsin rannikkokaupungeista. Se on kunnianhimoinen sixth form college, jonka tyytyväiset oppilaat ovat vuosien ajan menestyneet kokeissa erinomaisesti ja päässeet moniin arvostettuihin yliopistoihin. Bexhill Collegen oppilaat saavuttavat jatkuvasti loistavia tuloksia, ja esimerkiksi vuonna 2018 läpäisyaste 40:stä A Level -kurssista ja kaikista BTEC-kursseista oli 100 prosenttia. Bexhill College tarjoaa jokaiselle jotain – oppilaat voivat valita aineita yhdestä Ison-Britannian kattavimmista opintovalikoimista ja osallistua vapaa-ajallaan monenlaisiin aktiviteetteihin. Koulu valmistaa oppilaat työuraan tai jatkokoulutukseen tarjoamalla vuosittain viisi päivää työharjoittelua ja tukemalla heidän valmiuksiaan itsenäiseen opiskeluun ja järkevään ajankäyttöön.

TILAT
Collegen kaikki tilat sijaitsevat lähekkäin, joten oppilaiden ei tarvitse siirtyä paikasta toiseen. Koulun tiloihin kuuluvat huippumoderni urheiluhalli, useita laboratorioluokkia, äänitysstudio, tekonurmikenttä, uima-allas, kiipeilyseinä, 200-paikkainen teatteri sekä urheilu- ja esittävän taiteen akatemia.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Bexhill Collegessa on monenlaisia aktiviteetteja, kuten joukkueurheilua sekä teatteri- ja musiikkiproduktioita, ja koulussa voi perehtyä myös esimerkiksi ensiapuun ja urheilujohtamiseen. Koulu tarjoaa nuorille erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen, ja sen urheiluakatemia auttaa oppilaita yltämään parhaaseen suoritukseen. Monet koulun oppilaista kilpailevat lajinsa korkeimmalla tasolla. Myös esittävän taiteen akatemia tarjoaa erinomaista opetusta ja loistavat tilat laulusta, tanssista, näyttelemisestä ja esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille. Akatemian tuottamat produktiot ovat ammattitasoisia, ja niitä ovat käyneet katsomassa alan ammattilaiset.

OPISKELIJAELÄMÄ
Koulun kansainvälinen tiimi tarjoaa vaihto-oppilaille yksilöllistä tukea ja apua, jotta nämä sopeutuvat kouluelämään ja menestyvät opinnoissaan Bexhill Collegessa. Yli 2 000 oppilaan Bexhill College tarjoaa mielenkiintoisen ja virikkeellisen ympäristön, jossa nuoret aikuiset voivat kasvaa ja kehittyä ja jossa kansainväliset oppilaat pääsevät osaksi ystävällistä brittiläistä kouluyhteisöä.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Bexhill College tarjoaa A Level -ohjelmia sekä lyhyempiä ohjelmia, joiden kesto vaihtelee kahdeksasta viikosta viiteen kuukauteen.
• Koulun kansainvälinen tiimi tukee vaihto-oppilaita tarjoamalla muun muassa kaksipäiväisen johdatuksen. Kansainvälinen t

Tiedot

 • Ikä:
 • 16 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Tekstiilityö, Teatteri, Teatteri, Elokuva, Valokuvaus, Näytteleminen, Muoti, Taide, Kritiikki ja tuotanto, Tanssi, Elokuvanteko, Pelisuunnittelu
 • Oppiaineet
 • Muinainen historia, Biologia, Bisnes, Kemia, Sivilisaatio, Tietojenkäsittelytiede, Taloustiede, Elektroniikka, Maantiede, Maantiede, Hallinto ja politiikka, Laki, Matematiikka, Matematiikka - syventävä, Mediatutkimus, Historia, Filosofia, Liikunta, Fysiikka, Psykologia, Uskontotiede, Sosiologia, Kotieläintiede, Lastenhoito, Soveltava tiede, Kriminologia, Ympäristötiede, Terveydenhoito ja sosiaalihuolto, Matkailu- ja ravintola-ala, Matkailu, Varainhoito, Catering, Hiusmuotoilu, Kokkikurssi, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Politiikan tutkimus, Tekniikka, Ravitsemustiede, Tietotekniikka, Liikunta- ja terveystiede, Uniformed Services - sisäänpääsyyn valmistautuminen
 • Kerhot
 • Ensiapu, Johtajuuskerho, Kirjallisuuslehti, Japani-kerho, Historiakerho, Vapaaehtoistyö, Kristillinen jumalanpalvelus, Zumba, Joogakerho, Juoksukerho, Duke of Edinburgh Award Scheme, Valokuvauskerho, Elokuva, Kuorolaulu, Teatterikerho, Musikaalituotanto, Kemiakerho, STEM-kerho, Väittely, Yrittäjyyskerho, Oikeustapausharjoitukset
 • Urheilulajit
 • Sulkapallo, Yleisurheilu, Koripallo, Kriketti, Jalkapallo, Golf, Trampoliinivoimistelu, Verkkopallo, Rugby, Pöytätennis, Tennis, Uinti, Personal fitness, Kiipeily, Nyrkkeily, Lentopallo, Soutu, Fitness
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Saksan kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu