banner-img

Varndean College

Varndean College on vireä sixth form college, josta on näkymä Brightonin kaupunkiin ja sen kauniiseen merenrantaan. Koulu tarjoaa monenlaisia akateemisia ja ammatillisia kursseja, kuten suosiotaan jatkuvasti kasvattava International Baccalaureate -opetusohjelma, ja se tunnetaan hyvästä koemenestyksestään. Vuonna 2019 jopa 98 prosenttia koulun oppilaista läpäisi A Level -kurssit ja peräti 100 prosenttia ammatilliset kurssit. Valmistuttuaan oppilaat jatkavat yliopistoihin ja työllistyvät – ja monet entisistä oppilaista ovat nykyään julkisuuden henkilöitä. Koulun aktiivinen kansainvälinen tiimi varmistaa, että vaihto-oppilaat sopeutuvat kouluelämään ja yltävät parhaaseen suoritukseen.

TILAT
Varndeanin Collegelta on vain kivenheitto nuorekkaaseen, eloisaan ja suosittuun Brightonin kaupunkiin sekä lyhyt junamatka Lontooseen – se on houkutteleva opiskelupaikka Isossa-Britanniassa. Koulu sijaitsee viehättävällä kampuksella, johon kuuluu moderneja rakennuksia ja urheilukenttiä ja jolta on upea merinäköala. Keväällä 2020 avattiin Varndean Collegen odotettu STEM-keskus, joka maksoi 2,9 miljoonaa puntaa. Vasta valmistuneessa kaksikerroksisessa rakennuksessa on neljä laboratorioluokkaa, kuusi luokkahuonetta sekä upea sisääntuloaula ja atrium. STEM-kurssien (Science, Technology, Engineering ja Maths) tarjonnallaan Varndeanin College kannustaa oppilaitaan jatkamaan opintoja STEM-alalla. Koulu tukee erityisesti myös Oxfordin ja Cambridgen yliopistoihin sekä lääketieteen, eläinlääketieteen ja hammaslääketieteen opintoihin hakevia oppilaita.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Koulu tarjoaa erinomaisen valikoiman aktiviteetteja, olipa oppilaan mielenkiinnon kohde kuinka erikoinen tahansa. Keskiviikkoiltapäivisin oppilailla on mahdollisuus pelata sulkapalloa, koripalloa, jalkapalloa, rugbya, pöytätennistä, verkkopalloa tai tennistä, käydä jooga- tai zumbatunnilla tai viettää aikaa urheiluhallilla. Koulu järjestää oppilaille myös monenlaisia kerhoja ja toimintaa aina funk-bändistä politiikkaseuraan ja ympäristökomiteasta origamikerhoon.

OPISKELIJAELÄMÄ
Varndeanin oppilaat tulevat Brighton & Hoven kaupungin ja Sussexin alueen koulujen lisäksi myös yksityiskouluista ja ulkomailta, minkä ansiosta koulussa on ainutlaatuinen kansainvälinen tunnelma. Varndean Collegen perinteisissä koulurakennuksissa vallitsee avoin, hyväksyvä ja kannustava ilmapiiri, josta koulu on ylpeä. Oppilaita tuetaan tarjoamalla heille henkilökohtaista ohjausta, hyvinvointipalveluita, opinto-ohjausta ja tukea oppimiseen, esimerkiksi kielten tukiopetusta. Varndeanin oppilaat voivat valita oppiaineita ja aktiviteetteja oman mielenkiintonsa mukaan, minkä ansiosta heidän on helppo saada samanhenkisiä ystäviä.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Loistava sijainti suositussa Brightonin kaupungissa
• International Baccalaureate (IB) -opetusohjelma EU:n ulkopuolisista maista tuleville oppilaille
• Erinomaiset koetulokset A Level-, IB- ja ammatillisissa kursseissa vuodesta toiseen
• Laaja valiko

Tiedot

 • Ikä:
 • 16 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Kuvataide - 3D-suunnittelu, Taide, Graafinen suunnittelu, Valokuvaus, Tekstiilityö, Pelisuunnittelu, Mediatuotanto, Teatteri, Elokuva, Kuvataide, Esittävä taide
 • Oppiaineet
 • Biologia, Bisnes, Kemia, Lastenhoito, Antiikintutkimus, Tietojenkäsittelytiede, Taloustiede, Englannin kieli ja kompositio, Ympäristötiede, Maantiede, Terveydenhoito ja sosiaalihuolto, Tietotekniikka, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Historia, Psykologia, Fysiikka, Matematiikka, Filosofia, Laki, Matematiikka - syventävä, Mediatutkimus, Politiikan tutkimus, Sosiologia, Liikunta- ja terveystiede, Tilastotiede, Matkailu, Tekniikka, Kriminologia
 • Kerhot
 • Taidekerho, Band and color guard, Kemiakerho, Kristillinen jumalanpalvelus, Kirjoittamiskerho, Duke of Edinburgh Award Scheme, Ympäristö, Naisten voimaannuttaminen, Lakikerho, Johtajuuskerho, Matematiikkakerho, Muslimien opiskelijayhdistys, Origamikerho, Filosofiakerho, Poliittinen toiminta, Gay-Straight Alliance (GSA), Tarinankerrontayhteisö, Ylioppilaskunta
 • Urheilulajit
 • Tanssi, Personal fitness, Tennis, Verkkopallo, Jalkapallo, Rugby, Jalkapallo, Koripallo, Jooga, Pöytätennis
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Saksan kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Multiple Year, Spring Year, Fall Year, Spring Semester, Fall Semester

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu