banner-img

Sutton Park School

Sutton Park School on yksityinen koulu, joka sijaitsee Dublinin pohjoispuolella upealla Howth Headin niemellä. Monikansallisen molempien sukupuolten koulun perusti vuonna 1957 ryhmä johtavia paikallisia ammatti- ja liikemiehiä. Ensimmäisenä vuonna koulussa oli noin 40 oppilasta, ja viimeisten 50 vuoden aikana määrä on kasvanut tasaisesti. Nykyään koululla on nykyaikainen kampus, ja siellä opiskelee satoja oppilaita kaikkialta Dublinin kreivikunnan pohjoisosasta ja useista maista ympäri maailmaa.

Koulu pyrkii tarjoamaan mahdollisimman laadukasta opetusta ja tukemaan oppilaidensa opiskelumenestystä ja henkilökohtaista kehitystä. Sen toiminta-ajatus on "tukea ja kehittää kunkin oppilaansa parhaita ominaisuuksia". Sutton Park School valmistaa oppilaita parhaisiin irlantilaisiin ja ulkomaisiin yliopistoihin, ja viime vuonna 83 prosenttia viimeisen vuoden opiskelijoista pääsi ensisijaisesti hakemaansa yliopistoon hyvän koulumenestyksensä ansiosta. Avoin viestintä opettajien, vanhempien ja oppilaiden välillä takaa jokaiselle oppilaalle positiivisen kokemuksen.

TILAT
Sutton Park Schoolin sydän on suuri Yrjöjen aikainen rakennus, jossa on nykyaikainen L-kirjaimen muotoinen 20 luokkahuoneen siipi. Koulun kirjastossa on yli 14 000 nidettä, paljon nykyaikaisia tietokoneita sekä muuta tutkimustarpeistoa. Koulussa on myös täysin varusteltu taideluokka ja CAD-luokka, jonka kaikissa 20 tietokoneessa on viimeisin suunnitteluohjelmisto. Hyvin varustetuissa laboratorioluokissa on interaktiiviset esitystaulut, ja koulun kahteen tietokoneluokkaan on äskettäin hankittu uudet tietokoneet. Oppilaat käyttävät opiskelussaan päivittäin tabletteja.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Koululla on myös vaikuttavat urheilutilat. Kampuksella on täysikokoinen tekonurmipintainen maahockeykenttä, iso urheilukenttä yleis- ja talviurheilulajeja varten, koripallo- ja sulkapallokentät sekä iso urheiluhalli, joten oppilailla on erinomainen mahdollisuus viettää aktiivista elämää ja menestyä urheilussa. Koulu painottaa musiikillista ilmaisua, ja sen maineikas kuoro – joka esiintyy ja osallistuu kilpailuihin useita kertoja joka vuosi – on koulun arvostetuimpia harrastusperinteitä.

KANSAINVÄLISYYS
Noin kolmannes kaikista Sutton Parkin oppilaista on kotoisin Irlannin ulkopuolelta, joten koulun ilmapiiri on paitsi irlantilaiseen tapaan lämminhenkinen ja ystävällinen myös upean kansainvälinen. Sutton Parkissa oppilaat luovat elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita sekä saavat ensiluokkaista opetusta yhdessä maan parhaista kouluista.

banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Sutton Park on täysin akkreditoitu kansainvälinen koulu – joita on Irlannissa vain kaksi.
• Koulu sijaitsee rannikolla maaseudun rauhassa mutta vain lyhyen matkan päässä Irlannin pääkaupungista Dublinista.
• Pienen ryhmäkoon ansiosta oppilaat saavat p

Tiedot

 • Ikä:
 • 13 - 17 vuotta
 • Taideaineet
 • Taide, Tekninen piirtäminen, Taidehistoria, Digitaalinen taide ja muotoilu
 • Oppiaineet
 • Englannin kieli, Matematiikka, Luonnontieteet, Historia, Maantiede, Liikunta, Bisnes, Kotitalous, Tietotekniikka, Biologia, Kemia, Fysiikka, Taloustiede
 • Kerhot
 • Valokuvauskerho
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Saksan kieli, Italian kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Multiple Year, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu