banner-img

Caxton College

Caxton College pyrkii kehittämään oppilaidensa taitoja ja kykyjä sekä huomioimaan heidän yksilölliset tarpeensa. Koulun opetuskieli on englanti, joten koulussa on oppilaita monista eri maista. Opetuksessa käytetään iPad-tabletteja, ja oppilaat pääsevät tutustumaan tekniikan hyötyihin jo varhain. Koulu painottaa myös liikuntaa ja kuvataidetta, ja tärkeitä teemoja ovat fyysinen hyvinvointi, ryhmätyöskentely ja itseluottamus.

- Brittiläisiä oppiaineita opettavat korkeatasoiset brittiläiset opettajat.
- A Level -oppiaineiden opetuskieli on englanti. Vaihto-oppilailla on neljä Espanjan kielen ja kulttuurin oppituntia viikossa.

Koulussa on kirjasto, laboratorioluokat, kielistudio, musiikkiluokat, kuvataideluokat, teatteri, ruokasali ja oma keittiö, tietokoneluokat, av-huone ja kappeli sekä terveydenhoitaja ja psykologi. Kampuksella on myös urheiluhalli, liikuntarakennus kuntosaleineen, ulkouima-allas ja lämmitetty sisäuima-allas, tenniskentät, paddle tennis -kenttä, tekonurmipintaiset jalkapallokentät, koripallokentät ja urheilukentät. Oppilailla on mahdollisuus harrastaa monia eri urheilulajeja.

- Koululta on vain kolmen kilometrin matka Välimerelle ja 18 kilometrin matka Valencian kaupunkiin.
- Paikkakunnan asukasmäärä on 20 000.
- Koululla on 4,2 hehtaarin kampus, jonka ympärillä on appelsiiniviljelmiä.
- Valencia on mielenkiintoinen kaupunki, jossa on aurinkoista ja lämmintä ympäri vuoden, mikä mahdollistaa monet ulkoilmatapahtumat.
- Valencian alueella on pitkiä rantoja, joiden ravintoloissa voi nauttia paellaa, Valencian seudulta peräisin olevaa perinneruokaa.

banner-img
banner-img
banner-img

Tiedot

  • Ikä:
  • 14 - 18 vuotta
  • Taideaineet
  • Taide
  • Oppiaineet
  • Englannin kieli, Matematiikka, Luonnontieteet, Historia, Maantiede, Bisnes, Liikunta, Kirjallisuus, Psykologia, Yhteiskuntatiede, Uskontotiede, Tietotekniikka
  • Kielet
  • Espanjan kieli, Saksan kieli, Ranskan kieli
  • Pituus
  • Short-Term, Multiple Year, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu