Mihin voin vielä hakea syksylle 2024?

Apua! SOS! Paniikki! Heräsitkö aivan liian myöhään ajatukseen vaihtovuodesta ulkomailla? Ei hätää! Vielä ehtii hakea syksyn 2024 ohjelmiin. Tässä webinaarissa esittelemme eri kohdemaiden vielä jäljellä olevia vaihtoehtoja syksylle 2024, sekä käymme läpi hakuprosessia ja miten kaikki toimii.

Educatiuksella on laaja kansainvälinen verkosto toimijoita ympäri maailmaa, joka mahdollistaa meille paljon vaihtoehtoja myös matti-myöhäisille. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämäsi seikkailu!

Voit osallista webinaariin yksin, vanhempiesi kanssa tai tuo mukanasi vaikka koko kaveriporukka. Olet tietenkin myös tervetullut, vaikka olisit kiinnostunut lähtemään vuonna 2025. Lisäksi suosittelemme, että osallistut 2025 ohjelmien webinaariin parin viikon päästä 12. maaliskuuta. Webinaarissa pääset tapaamaan Suomen toimiston porukkaa ja esittämään mielesi päällä olevia kysymyksiä.

Sign up

Aikaa jäljellä

27 helmikuun, 2024 11:00

Lisää kalenteriisi

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.