Valitse täydellinen koulu Iso-Britanniasta

Kun haet Select High School– tai Boarding School -ohjelmaamme  Iso-Britanniassa, voit valita, missä koulussa haluat opiskella.

Tämä sopii sinulle, joka haluat viettää Iso-Britanniassa koko lukuvuoden ja/tai jolla on jo selkeä näkemys, millaisen vaihtovuodestasi haluat. Tahdot ehkä asua tietyssä kaupungissa, harrastaa suosikkiurheilulajiasi tai opiskella tietyllä opintolinjalla.

Valikoimaamme kuuluu useita kouluja eri puolilla Iso-Britanniaa. Alla on esitelty suosittuja julkisia kouluja (anchor tag to high school heading) ja boarding schooleja (anchor tag to boarding heading).

Julkiset koulut

Alla on esitelty Select High School -ohjelmamme suosituimpia julkisia kouluja. 

banner-img

Varndean College, Brighton

Brighton on vaihto-oppilaiden kestosuosikki Englannissa! Varndean Collegesta on upeat merinäköalat ja erikoisuutena mahdollisuus valita halutessaan IB-linja.  

Varndeanin ylpeys on vuonna 2020 valmistunut tiedekeskus. Varndeanissa panostetaan erityisesti juuri STEM-linjaan (Science, Technology, Engineering and Maths), ja monet opiskelijat tähtäävät esimerkiksi Oxfordin ja Cambridgen yliopistoihin opiskelemaan.  

Laadukkaan opetuksen lisäksi Varndeanissa on paljon mahdollisuuksia urheiluun ja muihin harrasteisiin kuten pallopelit, jooga, zumba ja kuntosali sekä kerhoja kuten Funk Band, Politics Society, Environmental Committee, Origami Club ja paljon muuta.   

Lue lisää Varndean Collegesta

banner-img

Havant College, Portsmouth

Havant College sijaitsee Englannin kauniilla etelärannikolla, aivan lähellä Portsmouthin vilkasta saarikaupunkia, jossa on esimerkiksi hyvät mahdollisuudet harrastaa vesiurheilua.    

Havant Collegessa on tarjolla 40 oppiainetta musiikista biologiaan ja kielistä graafiseen suunnitteluun. Kampuksella on upeat tilat, joihin kuuluu muun muassa tanssistudiot, tiedelaboratoriot, äänitysstudiot, kuntosali, palloilukenttiä, taidestudioita sekä useita opiskelutiloja ja kirjastoja.  

Opiskelun lisäksi koululla on tarjolla paljon muutakin aktiviteettia kuten useita urheilujoukkueita, kerhoja ja yhdistyksiä sekä retkiä ja matkoja.  

Lue lisää Havant Collegesta

Valitse mieleisesi koulu Iso-Britanniasta

Varaa ilmainen ja ei-sitova tapaaminen kanssamme, niin kerromme sinulle lisää kouluistamme Iso-Britanniassa. Yhdessä räätälöimme sinulle juuri sellaisen vaihto-oppilasjakson kuin haluat. 

Aloita suunnittelu