10:18 24th helmikuu 2016

Uusi lukukausi ja uusi harrastus!

Heippa,

Toivottavasti kaikilla on ollu hyvä vuoden alku! Mulla on alkanu tosi hyvin täällä vuosi, ja alotin myös uuden harrastuksen; Track & Fieldin, eli yleisurheilun!
Mulla on siis joka päivä koulun jälkeen treenit jotka kestää noin 1,5-2 tuntia. Meillä on erilaisia harjoituksia joka päivä. Mulla oli ensimmäinen ”track & field meet” Lauantaina, joka oli tosi jännittävää/pelottavaa. En oo ikinä harrastanu mitään tällästä ja se oli tosi uus tilanne. Lisäksi ulkona oli vaan 1 astetta jonka takia oli tosi tosi kylmä juosta. Oli kumminkin ihan kiva kokemus 🙂 tällä hetkellä koulussa on alkanu ainakin baseball, soccer ja lacrosse trackin lisäksi. Kehotan todellaki kaikkia vaihtareita/ tulevia vaihtareita alottamaan jonkun urheiluharrastuksen vaikka ei ois ikinä ennen sitä kokeillukkaan. Mulle oli itelleni tosi vaikee alottaa toi koska se oli pelottavaa vaan alottaa joku uus juttu varsinki ku tietää et muut on tehny tota jo monta vuotta, mutta oon ihan varma että voin olla ittestäni ylpee sitten tän track kauden varrella kun totun tähän 🙂 eli alottakaa ihmeessä vaikka tuntuiskin pelottavalta, mä oon myös saanu tosi paljon uusia kavereita sieltä ja ne on tosi kannustavia! Lisäksi saa tosi hyvää urheilua joka päivä.

Kävin toissa viikonloppuna mun kavereiden kanssa Downtown Atlantassa, shoppailemassa ja syömässä. Se on kyllä niin ihana paikka! Me myös ostettiin semmonen lippupaketti kolmeen nähtävyyteen Atlantassa, jotka voi käyttää tän kevään aikana. Siihen kuuluu Coca Cola museum (Coca-Cola on täältä kotosin), Georgia Aquarium ja Atlanta Zoo. En malta odottaa! Oon halunnu mennä varsinki tonne Aquariumiin tosi kauan. Mun unelmat kans kävi toteen ku ne vei mut skate countryyn eli sisällä olevaan rullaluistelupaikkaan johon oon halunnu mennä pienestä asti! Se oli tosi kiva, aika ”old school” mut oli tosi tosi hyvä tunnelma ihanien ihmisten kanssa. Käytiin myös ihanassa Macaron kahvilassa jonka nimi on ”MacLab”. Mun toinen unelma on kans käymässä toteen nimittäin me varattiin liput Orlandon Disney Worldiin!! Mun kaverilla on Cheerleading kisa siellä joten mennään pidennetyks viikonlopuks sinne ens kuun alussa! Siellä on kans ihanat ilmat luvattu, joku 25 astetta joten voi myös mennä rannalle! En malta odottaa, tonnekkin oon pienestä asti halunnu mennä. Spring Break lähestyy myös kovaa vauhtia joten ihania juttuja on luvassa, mutta pitää kumminkin muistaa nauttia joka hetkestä! 🙂

Olivia Georgiassa

Olivia Georgiassa

USA

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.