13:51 26th September 2018

Ensimmäiset päiväni isäntäperheessä

Haluaisin jakaa teille lukijoille mietteitä ensimmäisistä päivistäni isäntäperheessä. Olen ollut isäntäperheessäni nyt kolme päivää. Kaikki tuntuu uudelta ja todella jännittävältä. Mahassa tuntuu jatkuvasti perhosia. Olen ollut hieman jopa stressaantunut tästä uudenlaisesta tunteesta.

Uusi perheeni on kuitenkin ottanut minut avosylin vastaan ja oloni oli saapumisestani asti erittäin tervetullut. Ensimmäisinä päivinä olemme käyneet tutustumassa lähiseutuihin, hakenut puhelinliittymän, kävimme myös katsomassa koulua sekä lähellä olevaa rantaa. Olimme myös läheisellä uima-altaalla uimassa ja ottamassa aurinkoa. Vietimme myös taco-iltaa sekä katsoimme kauhuelokuvaa. Kaikki tällainen on rentoa yhdessä tekemistä, jotka lähentävät meitä perheenä.

Vaikka ensimmäiset päivät tuntuvatkin jännittäviltä, ei kannata jäädä mietteiden ja ajatuksien kanssa yksin. Suosittelen puhumaan avoimesti uudelle perheellesi, miltä sinusta tuntuu, näin he varmasti ymmärtävät sinua paremmin.

Ensimmäisten päivien aikana minusta on myös tuntunut, että en ehkä pysty vielä täysin olemaan oma itseni. Päivä päivältä pystyn tuomaan enemmän itsestäni ja oloni tuntuu kotoisammalta.

Tästä se lähtee! Minun vaihtovuosi.

Annin Vaihtariblogi

Annin Vaihtariblogi

USA

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.