13:12 28th June 2019

Kevät meni älyttömän nopeesti

Tää kulunut kevät on mennyt ihan älyttömän nopeesti ja kaikkea ihanaa on ehtinyt tapahtua. Tähän listaan nyt muutamia mun lemppareista.

Tennis

Oon super ilonen että päädyin alottamaan tenniksen, koska se on ollut todella hauskaa. Mietin aluksi yleisurheilun ja tenniksen välillä tosi pitkään, ja lopulta päädyin tennikseen. Aiempaa kokemusta mulla ei kauheesti ollut, mutta kauden mittaa siinä kehitty tosi nopeesti. Me pelattiin nelinpeliä, ja mun pari oli mun tanskalainen hyvä kaveri. Pelaaminen oli tosi hauskaa ja pelejä meillä oli 2-3 joka viikko. Tuntui, että kausi meni ihan liian nopeesti ohi. Sain paljon uusia kavereita joukkueesta.

Tulip Time

Täällä mun kaupungissa on kerran vuodessa tosi iso festivaali, tulip time, joka on noin viikon mittainen. Koko kaupunki oli ihan täynnä tulppaaneja ja se oli kyllä niin kaunista. Joka ilta downtownissa oli kaikenlaisia tapahtumia ja varsinkin “dutch dance” on tosi iso juttu täällä. Tanssijat on pukeutunut puukenkiin ja vanhanajan pukuihin ja sitten ne tanssii ympäri kaupunkia tansseja joita ne on harjoitellut koko kevään ajan. Mun host-äiti ja muutamat kaverit koulusta oli mukana siinä, ja sitä oli kyllä tosi hauska kattoa! Keskelle kaupunkia kohosi myös ton viikon ajaksi pieni huvipuisto, joka oli super suosittu. Myös “food trucks” oli tärkee osa tätä koko juttua, ja niistä pysty ostaa kaikenlaista ruokaa. Suosituimpia oli lemonade, ranskikset, hattara, ja upporasvassa paistetut oreot (sitä Amerikkalaisemmaksi ei ruoka enään voi oikeen mennä). Tän festivaalin takia saatiin koulusta myös jonkin verran vapaata, joka oli ihanaa. Tää viikko päätty hienoihin ilotulituksiin.

 

Prom

Prom oli niin ihana kokemus. Se oli yksi asia jota odotin ehkä eniten koko vaihtovuodelta, eikä se kyllä tuottanut pettymystä. Käytiin mun host-siskon kanssa laittamassa kynnet kuntoon pari päivää aikaisemmin ja mekon ostin jo varmaan 2 kuukautta ennen itse promia. Me laittauduttiin yhdessä mun host-siskon kanssa meillä kotona, ja tavattiin sitten muut meidän ryhmästä yhdessä kauniissa puistossa jossa otettiin kuvat. Menin yhdessä ihan vaan mun kavereitten kanssa joka oli kyllä super hauskaa. Käytiin kuvien jälkeen syömässä yhdessä vähän hienommassa ravintolassa. Itse prom oli isossa museossa joka oli kyllä aivan upee paikka. Se oltiin kortisteltu ihan super hienosti ja kaikki näytti niin täydelliseltä. Siellä oli muun muassa karuselli, photobooth, paikka jossa oli erilaisia pelejä, ja siellä pysty myös tekemään omia jätskiannoksia. Musa oli tosi hyvää ja koko ilta täydellinen <3.

Graduation

Vaikka en nyt oikeesti valmistunutkaan amerikkalaisesta high schoolista, sain silti olla mukana valmistujaisissa. Se oli kokemuksena kyllä ihan paras ja tuntu ihan siltä kun olis jossain jenkkileffassa. Oon super ilonen siitä, että meiän koulu anto meiän vaihtareiden olla mukana tässä.

Aadan vaihtariblogi

Aadan vaihtariblogi

USA

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.